Toimitusehdot

Toimitusehdot

Käsittely- ja toimitusaika
Käsittelemme tilaukset yhden arkipäivän sisällä.

Toimitusaika
Toimitusaika on 1-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopaikkaan kotimaassa (Suomessa).

Toimitustavat
Voit valita toimitustavaksi sinua lähimmän Postin toimipisteen.
Kehitämme palveluamme jatkuvasti, joten toimitustapoja on tulevaisuudessa enemmän.

Toimituskulut
Meillä on ilmainen toimitus Suomessa. Samoin palautus on ilmainen Suomessa, koska meidän mielestämme sinä ansaitset hyvää palvelua.

Maksutavat
Paytrail-palvelun kautta valittavanasi on:
- Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
- Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.
- Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.
- Mobiilimaksaminen: suosittu MobilePay sekä Siirto.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme sinua olemaan yhteydessä suoraan Paytrailin asiakaspalveluun (avoinna 24/7), puh. 020 718 1830. Puheluiden hinnat: lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %) / matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %)

Vaihto- ja palautusoikeus
Sinulla on aina 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ennen kuin palautat tuotteen, sinun tulee olla asiakaspalveluumme yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Katso ohjeet alla.

Emme veloita palautuksista. Hyvitämme käyttämättömästä, alkuperäisessä kunnossa olevasta tuotteesta täyden hinnan. Muistathan palauttaa tuotteen alkuperäisessä pakkauksessa.

Mikäli tuotetta on käytetty, laskemme arvonalenemisen sen mukaan. Tällöin täyttä hintaa ei hyvitetä.

Palautusten käsittelyaika on 10-15 arkipäivää. Voimme hyvittää koko maksun sinulle kokonaan tai voit vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen. Voit myös valita palauttamasi tuotteen tilalle lahjakortin, joka on voimassa vuoden siitä päivämäärästä lähtien, kun palauttamasi tuote on meille saapunut.

Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus. Jos pakettia ei ole noudettu ja paketti palautuu Tunikamaailmalle, veloitamme paketin normaalit toimituskulut (5,90 euroa). Jos paketti lähetetään uudestaan asiakkaalle, veloitetaan tästä normaalit toimituskulut (5,90 euroa).

Vaihto- ja palautusohjeistus
- Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, info@tunikamaailma.fi tai puh. 050 412 5811
- Täytä tilauksesi mukana tullut tuoteluettelo
- Muista laittaa siihen yhteystietosi (nimi, osoitetiedot ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite) ja pankkinumerosi mahdollista rahan palautusta varten
- Palautuksen syy, jotta voimme kehittää valikoimaamme (liian pieni, koko ei vastaa kuvausta, väri ei vastaa sivuilla ollutta jne.)
- Haluatko tilalle uuden tuotteen/vaihtaa tuotteen/vaihtaa tuotteen lahjakorttiin
- Pakkaa tuotteet alkuperäiseen pakkaukseen huolella
- Liimaa pakkauksen päälle tuotteen mukana tullut palautustarra
- Palautusosoite: Eskolantie 2 lt. 1, 00720 Helsinki
- Vie Postiin

Yhteystietomme ja asiakaspalvelu
Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme: info@tunikamaailma.fi tai puh. 050 412 5811

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.